Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Lomo embuchado" of "Caña de lomo", vervaardigd door een rijpings- en droogproces van meer dan 45 dagen. Formaat: doos 200g, zak 5kg
Deze adapter, vervaardigd uit roestvrij staal, heeft een ingebouwde reductielens 0,55x om een beter gezichtsveld in de Leica Trinolukular-tubus te bereiken.
Deze adapter is speciaal ontwikkeld voor de Leica-microscopen van de serie DM (biologische en industriële microscopen) en is met name geschikt voor CMOS-sensoren van de grootte 1/1.8" tot 1/2".
Let daarom op de sensor grootte van uw bestaande camera, of kies de juiste adapter als u een van onze C-Mount-camera's wilt bestellen.
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak